hullaannuin taas ihan totaalisesti kielikursseista! koska erehdyin lukeeman erään päiväkirjasta juttua, että on lähdössä kuukaudeksi los angelesiiiin ja vielä semmosen isäntäperheen luo kuka asuu jossain rantatalossa missä on uima-altaat ja kaikki! aika epäreilua. noh kuiteskin ajauduin jälleen tutkimaan eeäffän sivuja ja innostuin taas liikaa =( tilasin jopa sieltä jonkun ilmasen esitteen, jota en aikasemmin uskaltannu tilata kun siihen piti pistellä kaikkia henkilötietoja mutta nyt päätin tilata koska: jos äiti löytäisi sen postilaatikosta niin voisin intoilla sille ja se voisi myös innostua :)))

ennen olin sitä mieltä että mitä järkeä on lähteä kielikurssille kun pääsee paljon halvemmalla kun menee ihan vaan lomalle, nyt oon kuitenkin kielikurssin kannalla koska siellähän on vähän niinkun pakko tutustua kaikkiin uusiin ihmisiin ja sillai =D kaikista mieluiten menisin ehkä floridaan koska siellä on se global village! mutta jos kaikissa kohteissa ois tommonen majotus paikka niin menisin lontooseen, new yorkiin tai jonnekkin californiaan päin :-D tai ausseihin!!!!

GLOBAL VILLAGE:

EF Global Villagessa asut lomakylämäisessä ympäristössä eri puolilta maailmaa tulleiden oppilaiden ja liidereiden kanssa. Useimmissa Global Villageissa on uima-allas ja ne sijaitsevat yleensä rannan lähellä. Illalla ohjelmassa on kisailuja, allasjuhlia ja grilli-iltoja. Global Villaget ovat aina lähellä menoa ja meininkiä.

Floridassa voit majoittua myös EF Global Villagessa, jossa jaat huoneen muiden kansainvälisten oppilaiden kanssa. Global Villagessa majoitutaan puolihoidolla, joka sisältää aamiaisen ja lounaan arkipäivisin. Illalliset ja viikonlopun ateriat oppilaat järjestävät itse. Tämä antaakin hyvän tekosyyn tutustua paikalliseen ravintolatarjontaan ja kokea ehkäpä elämäsi maukkaimmat kulinaristiset nautinnnot! Global Village -kurssilla voit osallistua ”Surf Partyihin”, rantalentisturnaukseen sekä Cocoa Beachin tai seuraavaksi suurimman kaupungin kierrokseen. Vapaa-valintaisina retkinä tarjolla on vierailu Kennedy Space Centeriin sekä Disneylandin, Universal Studiosin tai Sea Worldin päiväretket. (www.ef.fi)

oli nyt pakko hehkuttaa tännekkin koska oon ite niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin innoissani! vaikka en oo menossa minnekkään edes,,,,,,,ainakaan näillä näkymin ;););)

t. BEE